* 1 квітня – Міжнародний день птахів - 1 Квітня 2011 - Розумники і розумниці.Сайт 4-Б кл. КСШ№118 м.Кривий Ріг
Вихід Вхід Реєстрація

Меню сайту
Хмаринка тегів
Block title
Block content
Форма входу
Освітні сайти

Головна » 2011 » Квітень » 1 » 1 квітня – Міжнародний день птахів
21:35
1 квітня – Міжнародний день птахів

      Міжнародний день птахів відзначається з 1906 року. В тому році 1 квітня була підписана Міжнародна конвенція по охороні птахів, до якої Радянський Союз приєднався у 1927 році. За традицією в цей час в очікуванні пернатих розвішують шпаківні, синичники, гоголятники та інші „пташині будиночки”.

Повернення птахів святкувалося, також, як прихід весни. За звичаєм цього дня пекли «жайворонки» з тіста і співали особливі святкові пісні.
        В нашій школі стало вже традиційним долучатися до цієї великої події: щороку проводиться загальношкільне свято зустрічі птахів. Ще добре пам ятається свято, що проводили ми у 2 класі. В цьому році учні 3-х класів готували свято для всіх учнів початкової школи. Актори виступали 4 рази поспіль, і кожного разу вистава-свято ставало тільки кращою. До дітей приходила весна, прилітали птахи, промінчики будили квіти мелодійними дзвониками,  діти готували шпаківні і співали щирих українських пісень. Допомагали в проведенні цього свято і учениці 2-А класу Брікайло Мілана і Сурова Анастасія: саме у них були відповідальні ролі весни  і запальної україночки. Від нашого класу в акторській трупі були Білей Валерія, Колодяжний Кирило, Коляда Юрій, Лубинець Ганна, Малишева Катерина, Риндич Катруся, Сушенцева Дарина. Дякуємо всім учасникам свята за їх талановиті виступи, терпіння і докладені зусилля! Дякуємо і нашим вдячним глядачам, які своїми дружними оплесками підтримували трішки стомлених артистів! Взагалі, свято пройшло чудово, принесло багато позитивних емоцій і, сподіваємося, пташки на нас ображені не будуть!













Переглядів: 1244 | Додав: Ann | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Вчимося вчитися
Українські Карпати
Лісостеп
Марк Твен
Мішані ліси (Полісся...
Азовське море
Чорне море
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Сьогодні на сайті
Розумники і розумниці © 2024