* 21 Листопада 2013 - Розумники і розумниці.Сайт 4-Б кл. КСШ№118 м.Кривий Ріг
Вихід Вхід Реєстрація

Меню сайту
Хмаринка тегів
Block title
Block content
Форма входу
Освітні сайти

Головна » 2013 » Листопад » 21
Категорія: Дата: 21.11.2013
В музеї шоколаду


Сьогодні наш клас побував на смачній, в прямому сенсі цього слова, екскурсії: в музеї шоколаду. Весь мініатюрний музей, його експонати і навіть одяг екскурсоводів - все було в шоколадному стилі. У першій залі, в центрі якого по праву стоїть скляна піраміда на "золотих" сходах - пам'ятник какао-бобам - нам розповіли про історію цього чудового продукту. Друга зала була найсмачніша - дегустаційна. Там ми побачили і навіть спробували шоколадні фонтани - із чорного і білого шоколаду. В цій залі і посуд був смачний - креманки-шоколадниці і солодкі  палички прийшлись до смаку маленьким екскурсантам. В цій залі ми дізналися, як виробляють улюблені солодощі. А потім ми з задоволенням роздивлялися експонати, фотографувалися на їх фоні і навіть намагалися спробувати на смак - адже все було шоколадне!
   Ми вдячні за цікаву екскурсію робітникам музею і нашим постійним помічникам Центру туризму, краєзнавства та екскурсій «Меридіан».
    Приємно відзначити, що поведінка другокласників була на високому рівні: витримані, по - дитячому безпосередні, вони були уважними слухачами , вдячними дегустаторами і дружніми однокласниками! Я щиро вдячна своїм маленьким учням за сьогодняшні позитивні емоції від спільнопроведеного часу!


Автор: Ann Переглядів: 706 Коментарі: (0)


Пошук
Вчимося вчитися
Українські Карпати
Лісостеп
Марк Твен
Мішані ліси (Полісся...
Азовське море
Чорне море
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Сьогодні на сайті
Розумники і розумниці © 2024