* Архів матеріалів - Розумники і розумниці.Сайт 4-Б кл. КСШ№118 м.Кривий Ріг
Вихід Вхід Реєстрація

Меню сайту
Хмаринка тегів
Block title
Block content
Форма входу
Освітні сайти

Головна » Архів матеріалів
« 1 2 3 4 5 ... 38 39 »
Категорія: Дата: 27.12.2015
Новорічний квест


Закінчився І семестр, написані всі контрольні, прибраний та прикрашений навчальний кабінет - всі готові зутсрічати Новий рік. У школі він настає швидше. Цього року нас вітали на новорічному квесті.
 


Автор: Ann Переглядів: 695 Коментарі: (0)


Категорія: Дата: 20.12.2015
Свято-акція до Дня Святого Миколая


День Святого Миколая відкриває череду довгоочікуваних новорічних свят. Традицією у нашій школі стало готувати яскраву виставу до цього свята для всіх учнів початкової школи. А готують її щороку учні 3-х класів. Та цьогорічне свято було особливим: це було свято-акція на підтримку захисників України. Участь в ній взяли діти, батьки і вчителі початкової школи. Під час акції було зібрано 1450 грн. Всі кошти, зібрані від перегляду свята, будуть витрачені на святкові солодощі, теплі речі та необхідні ліки для батьків учнів нашої школи, що перебувають в зоні АТО. Щиро дякуємо батькам нашої школи за розуміння, маленьким акторам - за чудове свято, а нашим учням - початківцям - за небайдужість!  Сподіваємося, що ця добра справа зігріє серце наших захисників!


Автор: Ann Переглядів: 842 Коментарі: (0)


Категорія: Дата: 19.12.2015
З ДНЕМ СВЯТОГО МИКОЛАЯ!


Шановні батьки, любі діти! Вітаю усіх ВАС з ДНЕМ СВЯТОГО МИКОЛАЯ! У цей день навіть дорослі починають вірити в чудеса, наші діти з нетерпінням чекають пробудження, а черевички наповнюються подарунками. Нехай це свято наповнить Ваш будинок щастям, теплотою і любов'ю, а Ваше життя зробить яскравим! З Днем Святого Миколая!


Автор: Ann Переглядів: 647 Коментарі: (0)


Категорія: Дата: 18.12.2015
Готуємося до Нового року


Свято Нового року уже на порозі. Та очікування свята завжди також свято. Вже традиційно школа бере участь у передноворічному конкурсі оформлення закладу до Нового року, а долучаються до її оформлення і школярі, і вчителі, і батьківська громада. Чекаємо на зимові свята і ми, наближуючи їх прихід прикрашанням кабінету. Цього року в центрі подій були дитячі руки: в прямому і переносному сенсі. Із дитячих долоньок були створені елементи новорічної композиції біля класу, мавпочки, зроблені своїми руками, як символи року виглядають з різних куточків нашого класу. І звичайно - наша ялинка, яку діти також прикрашали самостійно, сніжинки і новорічні картини - від всього цього стає новорічніше на душі))))) Велика подяка нашим дітям - самостійні, організовані, дружні і працеліюбні - все це стало запорукою новорічної казки в нашому кабінеті. Діти - молодці!


Автор: Ann Переглядів: 663 Коментарі: (0)


Категорія: Дата: 18.12.2015
Скоро свято!


На Святого Миколая
Мишенята теж чекають
І тому лягають рано,
Чемно слухаючи маму,

Ще й тісненько до подушки
Притуляють сірі вушка,
Все надіються почути
Дивовижний тихий шурхіт,
Аби ту казкову мить
Хоч за хвостика зловить.

Та співає тихо нічка,
Спатки-спатки хочуть вічка,
У солодких снах стрічають
Мишенята Миколая.

А на ранок – знову диво
Посміхається щасливо
З-під подушок їм усім!
Так приходить казка в дім...
ЧЕКАЙТЕ!!!!!  І ВІРТЕ У КАЗКУ! ДИВА БУВАЮТЬ, І МРІЇ ЗБУВАЮТЬСЯ!


Автор: Ann Переглядів: 613 Коментарі: (0)


Категорія: Дата: 04.12.2015
Вітали наших однокласників


Напередодні Дня Збройних сил України на виховній годині ми згадали основні відомості про українську армію, зазирнули в її історію та структуру, поміркували над тим, як змінилось українське військо за роки неоголошеної війни. З вірою в перемогу дивилися відеосюжети про наших військових Не забули привітати і наших хлопців: дарили подарунки, казали побажання і виготовляли вітальну газету. Фоторепортаж далі.


Автор: Ann Переглядів: 717 Коментарі: (0)


Категорія: Дата: 03.12.2015
З Днем Збройних Сил України!


Другий рік поспіль Україна здригається від війни: несподіваної і жорстокої. І День Збройних Сил України став не просто державним святом, а днем, коли ми ще раз з вдячністю звертаємось до українських воїнів, що боронять нашу землю, просимо їх захисту у Янголів-Охоронців і з великим болем згадуємо загиблих. Кожен з наших чоловіків не народжений для війни, проте вони - бізнесмени, водії, вчителі, сини - векилими зусиллями і втратами не  пускають війну у наші оселі.

Дякуємо їм! І вітаємо українців з Днем Збройних Сил України.

Молімося за наших воїнів, рідну землю і спільними зусиллями наближаємо мир в Україні!

 

Автор: Ann Переглядів: 530 Коментарі: (0)


Категорія: Дата: 30.11.2015


Батьки майбутніх першокласників хвилюються більше своїх малюків. Для них на нашому сайті після кожного дня занять "Школи майбутнього першокласника" ми будемо коротко звітувати про наші успіхи і труднощі, а також радувати і дивувати фотографіями їх маленьких сонечок)))) Не забувайте запитувати у малюків, що вони самі запам'ятали з занять, що їм сподобалось, що засмутило. Цікавтеся самі і діти будуть зацікавлені ще більше!


Автор: Ann Переглядів: 632 Коментарі: (0)


Категорія: Дата: 25.11.2015
Контрольні роботи


У розділі "Для турботливих батьків" на сторінці "Контрольні роботи" викладено перевірні роботи за темами "Іменник" та "Нумерація багатоцифрових чисел".
 


Автор: Ann Переглядів: 682 Коментарі: (0)


Категорія: Дата: 22.11.2015
Розпочалася


Щорічно з метою підготовки дітей до 1 класу проводяться підготовчі заняття при школах. 1 листопада при КСШ № 118 відбулися батьківські збори для родин майбутніх першокласників. А  21 листопада школа гостинно запросила майбутніх школярів на перше заняття у "Школі майбутнього першокласника". Проходять підготовчі курси щосуботи. Під час першої зустрічі малюки побували на екскурсії по школі: відвідали блок шестирічок, комп' ютерний клас, шкільний музей Бойової слави, походили шкільними коридорами. Допомагали в організації перших занять наші однокласниці- Злата, Наталя, Дар'я і Вікторія. Вони були справжніми комашками - трудівницями! Дякую своїм дорослим школярам за допомогу! Докладніше про перший день для майбутніх школярів читайте у розділі "Готуємося до школи: Школа  майбутнього першокласника". Там і надалі будуть висвітлюватися будні підготовчих занять. 


Автор: Ann Переглядів: 643 Коментарі: (0)


Пошук
Вчимося вчитися
Українські Карпати
Лісостеп
Марк Твен
Мішані ліси (Полісся...
Азовське море
Чорне море
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Сьогодні на сайті
Розумники і розумниці © 2024