* Архів матеріалів - Розумники і розумниці.Сайт 4-Б кл. КСШ№118 м.Кривий Ріг
Вихід Вхід Реєстрація

Меню сайту
Хмаринка тегів
Block title
Block content
Форма входу
Освітні сайти

Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 4 5 6 7 8 ... 38 39 »
Категорія: Дата: 23.08.2015
З Днем прапора України!


Вітаю всіх відвідувачів сайту, всіх українців - маленьких , і великих - з Днем прапора України! Хай рідні кольори майорять на просторах і дахах нашої неньки, підтримують за її межами та захищають наших військових на війні!

За відносно невеликий період становлення України, державний прапор став відомий у всьому світі. Сьогодні від кожного з нас залежить, щоб це визнання тільки зміцнювалося, адже це визначає авторитет нашої країни, авторитет державної символіки. Бажаю всім українцям миру, щастя, благополуччя, щасливого майбутнього в рідній державі! Бажаю всім нам бути гідними пам'яті наших пращурів, які працею, здоров'ям, а деколи і своїм життям створювали славу і велич Державного прапора країни!

 


Автор: Ann Переглядів: 515 Коментарі: (0)


Категорія: Дата: 09.08.2015
Готуємось до 2015/2016 навчального року


До уваги вчителів - відвідувачів сайту та небайдужих батьків!

Методичні матеріали щодо підготовки до нового навчального року, проведення першого уроку, забезпечення підручниками, змін у навчальних програмах, роботи над новим науково-методичним проектом області тощо для зручності користування розміщено на сторінках сайту у розділі "Новини освіти"


Автор: Ann Переглядів: 535 Коментарі: (0)


Категорія: Дата: 18.05.2015
Запрошуємо на екскурсію


Шановні батьки! Для наших дітей 28 травня пропонується екскурсія до с.Петриківка. Зміст екскурсії: відвідування етнографічного хутора,  екскурсія в росписану хату, майстер-клас на вибір ( з розпису, робота на гончарному крузі і плетіння із соломи), при цьому виготовлене рука ми дитини віддається дитині, народні ігри та забави ; центр народної творчості ( виставковий зал); екскурсія на найбільший конезавод Дніпропетровської обл., катання на конях. Вартість екскурсії, включаючи обід на козацькому хуторі ( борщ, вареники, чай, посуд одноразований) - 290 грн. Час для оформлення документів обмежений, тому велике прохання визначитися з поїздкою до 19.05.15р.

     

 

       


Автор: Ann Переглядів: 536 Коментарі: (0)


Категорія: Дата: 11.05.2015
Підтримали родини наших учнів


Як і понад сімдесят років тому, мільйони українців сьогодні допомагають героям-захисникам, аби на нашій землі запанував мир. То ж , м абуть, символічно, що 8 травня у День пам'яті і пошани за загиблими у війнах, учні початкової школи знову провели ярмарок. Напередодні кожен клас ретельно підготувався - були зроблені поробки своїми руками. Багато дітей принесли ще і свої, зроблені власноруч вдома браслети, аплікації, об'ємні вироби, вишиванки тощо. В нашому класі ми самі виготовили ще і квітку пам'яті - мак, не забувши і про відсутніх однокласників. Тому і провели ярмарок під гаслом "Пам'ятаємо, щоб перемогти". Отримані кошти, а це 1204 грн, були поділені між двома родинами наших учнів ( 2-А та 1-Б), батьки яких були мобілізовані і відбувають  у зону АТО найближчим часом. Це біль усіх нас, а діти відчувають її особливо.

Як завжди, вдячна своїм учням та їх родинам за розуміння і підтримку. Пишаюся нашою школою, що байдужих в ній немає.


Автор: Ann Переглядів: 597 Коментарі: (0)


Категорія: Дата: 11.05.2015
Пам'ятаємо, щоб перемогти


8 травня у нашій школі пройшла традиційна лінійка – реквієм «І пам’ятає світ визволений», присвячена Дню Перемоги, Дню пам'яті та надії. Здавалося, що мир буде тривати вічно, тому що заплачена за нього занадто висока ціна - 67 міліонів загиблих у Другу світову, серед них - 27 млн. жителів Радянського Союзу, 8 міліонів з яких - українці. Але минулого року до нашого життя знову увірвалися такі давно забуті жахіття як "війна" та "окупація". Увірвалися несподівано й підступно. Увірвалися через дії тих, чиї діди й прадіди разом з нашими воювали в одних окопах, ділилися солдатською пайкою каші, хліба й махорки, закриваючи одне одного від ворожої кулі...

У цьому році лінійка особливо болісна, бо  знову війна, знову ветерани, знов юнаки першими ринулися в бій. Особливо болісна, бо серед нас є діти, батьки яких зараз захищають зараз нашу Батьківщину, є діти, батьки яких загинули у цій війні.  

Символи примирення та пам’яті про війну, що стали цьогоріч в Україні офіційними, червоніли  на грудях сивочолих ветеранів, вчителів  та наших учнів.Кожен з присутніх розумів – вшанувати полеглих, подякувати живим, підтримати їх та їхні родини є наш обов'язок. І тому так символічно і з надією пролунала пісня у виконанні наших учнів, бо народжені вони в мирній країні і мають право на щасливе дитинство!

Вічна пам'ять загиблим за наш мир 70 років тому!  Схиляємо голови в пошані і скорботі за тими, хто зараз не повернувся з боїв за Батьківщину, і велика подяка тим, хто боронить мир на нашій багатостраждальній, але такій рідній землі....


Автор: Ann Переглядів: 552 Коментарі: (0)


Категорія: Дата: 10.04.2015
Щиро вітаю з Великоднем!


Наближається найсвітліше православне свято - Великдень. Свято відродження, свято перемоги життя, свято віри і надії. Бажаю Вам у ці весняні дні відчути повноту життя, родинне тепло, душевний спокій. Нехай з величним святом Великодня  прийде любов та світло у Вашу родину, щирість та добро у взаємини! Віри, надії, миру, сподівання та Божого благословення!


Автор: Ann Переглядів: 620 Коментарі: (0)


Категорія: Дата: 10.04.2015
Проект


Я дуже люблю проводити уроки-проекти зі своїми третьокласниками. На таких уроках дізнаюся багато і сама, а головне - пишаюся своїми учнями та відчуваю вдячність до їх батьків. Після канікул ми ділилися знаннями щодо славетних українців. Дізналися про Ярослава Мудрого, Роксолану, Богдана Хмельницького та Сергія Корольова, Іллю Мечникова, Соломію Крушельницьку, Богдана Ступку, Івана Франка, Остапа Вишню, Андрія Шевченка та Яну Клочкову, і, звичайно, не оминули ім'я Тараса Шевченка та Лесі Українки. Було цікаво. З творчими стіннівками та презентаціями. Звернули увагу на те, що розповіді були про різних наших земляків. А це значить, що Україна  мала багато талановитих синів та дочок, що уславили рідну землю в різні часи. Плакати з творчими роботами ми повісили в коридорі біля класу, і тепер їх часто читають старшокласники та наші однолітки.

Дякую за підготовлені творчі роботи своїм розумникам та розумничкам, їх родинам і, сподіваюсь, наші діти в недалекому майбутньому також уславлять рідну країну.


Автор: Ann Переглядів: 1219 Коментарі: (0)


Категорія: Дата: 27.03.2015
Пишаємося нашим містом


Сьогодня мені пощастило - я їздила на екскурсію з 2-А класом по місту. Здається, не вперше бачу місто, не вперше чую його історію. Але вік живи - і вік буде чому навчатися. Нові факти з історії розкажу і Вам.
 


Автор: Ann Переглядів: 895 Коментарі: (0)


Категорія: Дата: 26.03.2015
Музей ПАТ


Сьогодні, 26 березня, наш клас побував на екскурсії в музеї криворізької гордості - металургійного велетня Арселор Міттал Кривий Ріг.
 


Автор: Ann Переглядів: 1245 Коментарі: (0)


Категорія: Дата: 22.03.2015
Завдання з математики


Минуло два тижня цьогорічних  довгих весняних канікул. Сподіваюсь, мої учні вже відпочили і мають бажання поновити свої знання з математики. Принаймні, їх батьки таке бажання точно мають)))). Розв'язуємо математичні вирази і продовжуємо набирати бали в "Залікових книжках".

Завдання з математики № 8

Завдання з математики № 8 (оновлено)


Автор: Ann Переглядів: 724 Коментарі: (0)


Пошук
Вчимося вчитися
Українські Карпати
Лісостеп
Марк Твен
Мішані ліси (Полісся...
Азовське море
Чорне море
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Сьогодні на сайті
Розумники і розумниці © 2024