* Екскурсія до клубу "Юний авіатор" - 4 Листопада 2014 - Розумники і розумниці.Сайт 4-Б кл. КСШ№118 м.Кривий Ріг
Вихід Вхід Реєстрація

Меню сайту
Хмаринка тегів
Block title
Block content
Форма входу
Освітні сайти

Головна » 2014 » Листопад » 4 » Екскурсія до клубу "Юний авіатор"
19:37
Екскурсія до клубу "Юний авіатор"

               Сьогодні, 4 листопада, ми відправилися на екскурсію до клубу «Юний авіатор». Насправді це єдиний комунальний позашкільний навчальний заклад в Дніпропетровській області, що займається  професійною орієнтацією молоді з авіаційного і парашутного профілю.

                Клуб «Юний авіатор» заснований ще у 1988 році. Має декілька добре обладнаних кабінетів. Це спортивні зали, кабінет повітряної навігації, кабінет вивчення азбуки Морзе, кабінет парашутної підготовки. Також є тренажерні комплекси літака Як-18т. Це все дає можливість курсантам клубу повною мірою підготуватися до оволодіння техніки пілотування літаком і стрибків з парашутом. А запрошують педагоги учнів віком від 6 до 18 років. Заняття проходять безкоштовно.

                 Екскурсія, що була проведена педагогами закладу, була цікавою та унікальною: майстри пілотної справи проводили її з ентузіазмом, терпляче пояснювали і зацікавлено розповідали про літаки, їх пристрої, тренажери та "старовинні" ( 80-х років) комп'ютерні системи. Класно було посидіти в тренажері ЯКа - 18т, покрутити всі прилади, включаючи штурвал, побачити кабіну СУ-26, та зовсім унікальним було відвідуванння залу парашутистів. Заслужений тренер України, на рахунку якої понад 800 стрибків з парашутом, настільки цікаво і по-дитячому безпосередньо показала нашим екскурсантам будову парашута, з допомогою курсантів було відкрито парашут, а також тренер дала  можливість самім його підняти та навіть походити під ним самостійно і в команді! Діти і вчителі були в захваті!

Дякуємо адміністрації клубу та його педагогам за цікаву і унікальну екскурсію! Бажаємо процвітання такому незвичному закладу!

 

  

  

  

  

  

  

Переглядів: 663 | Додав: Ann | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Вчимося вчитися
Українські Карпати
Лісостеп
Марк Твен
Мішані ліси (Полісся...
Азовське море
Чорне море
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Сьогодні на сайті
Розумники і розумниці © 2024