* Зустрічали тата-героя - 11 Листопада 2015 - Розумники і розумниці.Сайт 4-Б кл. КСШ№118 м.Кривий Ріг
Вихід Вхід Реєстрація

Меню сайту
Хмаринка тегів
Block title
Block content
Форма входу
Освітні сайти

Головна » 2015 » Листопад » 11 » Зустрічали тата-героя
17:37
Зустрічали тата-героя

Максим Миколайович перебуває на службі вже більше року. Побував у  багатьох місцях, включаючи гарячі зони проведення бойових дій. Але сам він не захотів розповідати про війну дітям: Максим Миколайович прийшов передати нашому класу подяку від себе і своїх побратимів за підтримку та нещодавно отримані привітання до Дня захисника України. Показав прапор, який прикрашений долоньками учнів 3-А класу нашої школи, сказав, що цей прапор зігрівав його у важкі і лихі години, розказав про військові будні у зоні війни, про виконання обов'язків нашими воїнами, про підтримку їх та вдячність з боку населення Донбасу. Звичайно, виникли запитання у саміх школярів: і про військове знарядження, і про рекорд швидкості піднімання на вишку, і про побут та зброю військових, і про їх почуття. Просто і  по-справжньому щиро відповідав тато-герой, звертаючись до ще маленьких, але уважних слухачів з дуже серйозними речами. Розказав Максим Миколайович, що найважче за цей рік - це розлучення з домом, з родиною, що серед населення Донбасу живуть і віддані Україні люди, а ще сказав, що наближення перемоги залежить від кожного з нас. А ще - подальша доля України також у руках підростаючих малюків, адже потрібно вже зараз вміти знаходити мирне вирішення будь-якого конфлікту, бо у дорослих такого мирного шляху у 2014 році не знайшлось....

Ми також чекали і готувалися до цієї зустрічі, а тому подарували Максиму Миколайовичу виготовлені власноруч подарунки та газету, що мала назву "Ми - разом з захисниками!".

Дякуємо Максиму Миколайовичу за його увагу, за час, що знайшов у розписаному по годинах житті, за його побажання дітям.  Та найбільша наша подяка - за мир, що збережений у нашій області завдяки таким, як Максим Миколайович! І віримо, що настане той час, коли ми будемо вітати Максима Миколайовича з перемогою!

Довгоочікувана зустріч

 

 

 

А так ми готувалися

 

БАЖАЄМО ПЕРЕМОГИ!

Переглядів: 626 | Додав: Ann | Рейтинг: 3.7/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Вчимося вчитися
Українські Карпати
Лісостеп
Марк Твен
Мішані ліси (Полісся...
Азовське море
Чорне море
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Сьогодні на сайті
Розумники і розумниці © 2024