* Архів матеріалів - Розумники і розумниці.Сайт 4-Б кл. КСШ№118 м.Кривий Ріг
Вихід Вхід Реєстрація

Меню сайту
Хмаринка тегів
Block title
Block content
Форма входу
Освітні сайти

Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 9 10 11 12 13 ... 38 39 »
Категорія: Дата: 10.06.2014
Знову літо! Знову табір!


Літо привітно відчинило свої брами і разом з ним відкрилися і двері пришкільного дитячого табору "Юність" при КСШ № 118. Цього року діти перетворилися на індіанців, вчителі - на духів, організатор став шаманом, а начальник табору - старійшиною, адже працює табір за тематичною сіткою "Долина миру" в індіанському племені.Табірне життя насичене подіями: спочатку почесний прийом у індіанців, потім захист тотемів, отримання "золотих" монет інків та чарівного пера ( як справжні індіанці - перо за певне досягнення), індіанські пісні та сніданки. Фотоекскурсію у перший тиждень "індіанського" життя табору пропонуємо далі...
 


Автор: Ann Переглядів: 736 Коментарі: (0)


Категорія: Дата: 02.06.2014
Свято останнього дзвоника


Цілий рік цього дня чекають і школярі, і вчителі, і батьки. І нарешті - дочекалися! Святково прибрана школа вітає своїх випускників, бажає їм широких доріг і здійснення сподівань. А для решти учнів урочистий дзвоник пролунав, щоб покликати всіх у яскраве літо. Хвилююче було свято, зворушливим вальс випускників і справжньою окрасою свята була спільна композиція від учнів початкових класів "Рідна Україно".

Хай квітне наша Батьківщина, як подвір'я нашої школи від дитячих посмішок і квітів, хай радіють літу наші школярі, хай відпочивають від навчання батьки і вчителі. Гарного, мирного і багатого на приємні спогади літа!


Автор: Ann Переглядів: 713 Коментарі: (0)


Категорія: Дата: 01.06.2014
До побачення, 2 клас!


Традицією стає в нашому класі проводжати кожен навчальний рік урочисто: ми готуємо свято, подарунки для рідних та запрошуємо родини порадіти за своїх школяриків. Готували наше свято ми з задоволенням і дуже відповідально: підтримували один одного, терпіли репетиції, танцювали та виготовляли подарунки не тільки для своєї матусі, а ще й однокласникам, які за станом здоров'я не відвідують школу.

Получилось святково, тепло і по-родинному. А після свята - солодкі посиденьки. І знов нагортаються на очі сльози хвилювання: за тендітними плечима наших малюків вже другий рік навчання.... Пишайтеся, батьки, своїми дітьми, вони подолали ще одну сходинку навчання - старанно і з честю!

Дякуємо всім нашим рідним за підтримку, допомогу і їх щирі посмішки!


Автор: Ann Переглядів: 715 Коментарі: (0)


Категорія: Дата: 09.05.2014
Щиро вітаємо з Днем Перемоги!


Чим далі відходить від нас та тривожна година, тим величнішими постають подвиги захисників Вітчизни, тим повніше ми усвідомлюємо історичне значення здійсненого. Низько схиляємо голови перед визволителями і щиро вітаємо із Днем Перемоги!

Нехай мир і злагода завжди живуть у наших душах і серцях, хай це світле травневе свято і наші щирі побажання додадуть усім нам нових сил і натхнення для здійснення майбутніх сподівань і впевненості у майбутньому.

МИРУ І ДОБРА!


Автор: Ann Переглядів: 670 Коментарі: (0)


Категорія: Дата: 08.05.2014
Шануємо пам'ять про Перемогу


День Перемоги - особливе свято. Кожен рік віддаляє травень 1945 року, проте пам'ять про ті полум'яні події залишається в серцях нащадків. Жодна лінійка-реквієм, що стала традиційною на День Перемоги в нашій школі, не проходить без сльоз на очах і школярів, і вчителів, і батьків. Цьогорічне ж свято ще більше нагадує нам, новим поколінням, що мир на нашій землі завойований великою ціною.

Щиро дякую батькам нашого класу за величезну кількість квітів, з якими прийшли діти. Ми привітали присутню на святі вдову ветерана Тимофєєва В.О. - Тамару Володимирівну, а потім поклали квіти до пам'ятного знаку 15 гвардійській дивізії.

 


Автор: Ann Переглядів: 613 Коментарі: (0)


Категорія: Дата: 21.04.2014
Щиро вітаю з Великоднем!


Щиро вітаю своїх розумників і розумниць, їх родини, відвідувачів нашого  сайту з Великоднем!                   

Нехай це величне свято наповнить серце світлими почуттями надії і любові, дарує щастя та добро, щирість і повагу у взаємини! Віри, надії, сподівання та Божого благословення!


Автор: Ann Переглядів: 697 Коментарі: (0)


Категорія: Дата: 12.04.2014
Криворіжці взялися за руки заради миру і єдності


12 квітня 2014 року відбулася Всеукраїнська громадська акція «Ланцюг єднання» на знак єдності України. Живий ланцюг мав на меті з'єднати всю країну із Сходу на Захід, з Півночі на Південь. Подія є виключно громадською ініціативою і не пов'язана з жодною політичною партією. Здійснювалася шляхом самоорганізації. Прийняли участь в цій акції миру вчителі і учні нашої школи.


Автор: Ann Переглядів: 1422 Коментарі: (0)


Категорія: Дата: 12.04.2014
Сайт нашої школи став переможцем у “Конкурсі на кращий веб-сайт навчального закладу”


Інтернет Асоціація України підвела підсумки 4-го Всеукраїнського конкурсу на кращий веб-сайт учбового закладу. У ньому брали участь 166 конкурсантів зі всієї країни. У дванадцять кращих увійшли веб-сайти чотирьох шкіл Дніпропетровської області, з них два - криворізькі. І сайт нашої школи - також серед переможців! Радіємо за рідну школу і пишаємося нею!

 


Автор: Ann Переглядів: 603 Коментарі: (0)


Категорія: Дата: 07.04.2014
Малюємо мир у своїй країні


Продовження акції миру та єдності ми побачили у малюнках наших школярів. 4 квітня наші другокласники анонсували проведення "малюнкової акції": ми побували у всіх класах початкової школи, розповіли про мету майбутньої події та побажали всім миру. Сьогодні, 7 квітня, шкільну каштанову алею прикрасили перші наші малюнки. Якими різними виявилися думки дітей, якими різнокольоровими і світлими їх малюнки! Дякуємо батькам за допомогу класній родині в організації акції миру! Наші фотоматеріали - переглядайте далі...


Автор: Ann Переглядів: 1066 Коментарі: (0)


Категорія: Дата: 31.03.2014
Посміхнемося!


Посмішка має ефект дзеркала:

посміхнись –

і побачиш у відповідь посмішку! :)


Автор: Ann Переглядів: 1727 Коментарі: (0)


Пошук
Вчимося вчитися
Українські Карпати
Лісостеп
Марк Твен
Мішані ліси (Полісся...
Азовське море
Чорне море
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Сьогодні на сайті
Розумники і розумниці © 2024