* Архів матеріалів - Розумники і розумниці.Сайт 4-Б кл. КСШ№118 м.Кривий Ріг
Вихід Вхід Реєстрація

Меню сайту
Хмаринка тегів
Block title
Block content
Форма входу
Освітні сайти

Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 10 11 12 13 14 ... 38 39 »
Категорія: Дата: 21.03.2014
Должны смеяться дети и в мирном небе жить!


Саме таким було гасло сьогоднішньої акції миру та єдності, яка об'єднала майже всіх учнів нашої школи. Флешмоб "Обнімимося, браття милі", жива карта України на подвір'ї школи, єдиний спів "Солнечного круга" і тисяча японських журавликів, виготовлених руками школярів - так ми, єдина громада школярів, вчителів і батьків, доклали свою часточку до збереження миру і єдності в нашій Батьківщині. Хочеться виріти, що наше майбутнє - в наших руках, і діти в нашій країні будуть щасливо сміятися і жити під мирним небом!


Автор: Ann Переглядів: 580 Коментарі: (0)


Категорія: Дата: 19.03.2014
Пусть всегда будет мир!


       Протягом  тижня у початковій школі проходить  акція «Єдина країна. Единая страна».  Починаючи з понеділка, діти виготовляють японських журавликів.Навчитися робити японського журавлика можна на сторінці нашого сайту.  Бажаючи можуть приносити виготовлених  вдома із ксероксного паперу журавликів. Слова пісні «Солнечный круг» також можна вивчити, користуючись сайтом. ( натисніть "докладніше").

До акції приєдналися і інші школи Саксаганського району.

У п’ятницю, 21 березня, о 12.00 на подвір’ї нашої школи буде організовано лінійку на підтримку миру з залученням телеканалу «Рудана».

Миру Вам і єдності!

Автор: Ann Переглядів: 665 Коментарі: (0)


Категорія: Дата: 14.03.2014
Алею миру і єдності


Протягом наступного тижня у початковій школі пройде акція «Єдина країна. Единая страна».  Починаючи з понеділка, діти будуть робити японських журавликів. Це є відповідь на  заклик маленьких  дніпропетровців, які минулого тижня створили «Алею миру і єдності» у своєму місті.

За японською легендою, зібрані в одному місці тисячу паперових журавликів не тільки символізують мир, а й виконують бажання. Мабуть найзаповітніше бажання українців сьогодні - жити під мирним небом України і не допустити війни.

Автор: Ann Переглядів: 662 Коментарі: (0)


Категорія: Дата: 14.03.2014
Долучилися до великої події


Долучився до святкування 200-річчя Тараса Шевченка і наш клас. Ми походили по школі, читаючи святкові газети і листівки, присвячені пам'ятній даті, послухали пісень і віршів, а потім завітали до салону боді-арту: там на щічках маленьких патріотів наносили символічні малюнки, значення яких дуже просте - "Із Тарасом у серці!" Бажаючих підставити щічки було багато!

Автор: Ann Переглядів: 544 Коментарі: (0)


Категорія: Дата: 14.03.2014
Школа шанує пам'ять Великого Кобзаря


На честь 200-річчя від дня народженння Тараса Шевченка в школі було багато зроблено. Та найбільш цікавішим і незвичайним був четвер, 13 березня, коли велика кількість учнів нашої школи, від малюків до одинадцятикласників, зустрілися на великому флешмобі, присвяченому пам'яті великого поета. Гарні діти, чудова днина, єдиний порив емоцій і наш український прапор, який став ще рідніший на тлі сучасних подій...

Автор: Ann Переглядів: 479 Коментарі: (0)


Категорія: Дата: 09.03.2014
Україна відзначає 200-річчя від дня народження Тараса Шевченка


9 березня 2014 року, виповнюється 200 років із дня народження символа Української держави - поета і прозаїка, художника і громадського діяча - Тараса Григоровича Шевченка.  На сторінках нашого сайту вміщено матеріали для дітей і їх батьків про Великого Кобзаря.


Автор: Ann Переглядів: 548 Коментарі: (0)


Категорія: Дата: 08.03.2014
Зі святом весни!


З ледь відчутним весняним подихом приходить до нас чудове жіноче свято – 8 Березня. Цей день несе у світ ніжність і красу. Адже усе найдорожче, що є у нашому житті – щастя, радість, надія, кохання, пов’язане з жінкою. Без них не було б стільки світла, любові і тепла. Вони наповнюють будні яскравими фарбами, спонукають до шляхетних вчинків і добрих справ. Саме з жінкою пов'язане найбільше диво на планеті - материнство.
Нехай вас, шановні жінки і милі дівчатка, ніколи не оминає турбота чоловіків і юнаків, а прекрасні почуття дарують натхнення для нових творчих успіхів і життєвих перемог.

Хай пролісок перший дарує вам ніжність,
А сонце весняне дарує тепло.
У березні вітер несе хай надію
І щастя, і радість, і тільки добро!

Автор: Ann Переглядів: 761 Коментарі: (0)


Категорія: Дата: 07.03.2014
Танок юних принцес


Наш дарунок вчителям, мамам і бабусям - ніжний танок юних принцес

Автор: Ann Переглядів: 667 Коментарі: (0)


Категорія: Дата: 07.03.2014
Наш передсвятковий день


Напередодні  8 березня в класі панувала святкова атмосфера: ранкові привітання, весняні квіти, вітання однокласників, зустрічі гостей - все це налаштовувало на святковий весняний настрій. В програмі дня також було привітання дівчаток на класному святі та виступ на традиційному урочистому зібранні вчителів.

Автор: Ann Переглядів: 770 Коментарі: (0)


Категорія: Дата: 22.02.2014
Дні скорботи


22 і 23 лютого оголошено Днями жалоби за українцями, що віддали своє життя у мирний час. Разом з Україною і світом ми скорбуємо, пам'ятаємо, схиляємо голову перед їх героїзмом. Вічна пам'ять героям України!

Автор: Ann Переглядів: 593 Коментарі: (0)


Пошук
Вчимося вчитися
Українські Карпати
Лісостеп
Марк Твен
Мішані ліси (Полісся...
Азовське море
Чорне море
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Сьогодні на сайті
Розумники і розумниці © 2024