* 06 Серпня 2013 - Розумники і розумниці.Сайт 4-Б кл. КСШ№118 м.Кривий Ріг
Вихід Вхід Реєстрація

Меню сайту
Хмаринка тегів
Block title
Block content
Форма входу
Освітні сайти

Головна » 2013 » Серпень » 06
Категорія: Дата: 06.08.2013
Шкільний календар на 2013/2014 навчальний рік




Завантажити

За матеріалами http://kzimc.at.ua


Автор: Ann Переглядів: 3389 Коментарі: (0)


Категорія: Дата: 06.08.2013
Перший дзвоник відбудеться у неділю 1 вересня


Міністерство освіти й науки рекомендує школам провести свято Першого дзвінка 1 вересня, а вже наступного дня почати заняття. Про це заявив міністр Дмитро Табачник на брифінгу у четвер, повідомляє Українська правда.

За його словами, початок навчального року в середній школі визначено законом "Про загальну середню освіту" із чітко вказаною датою - 1 вересня. Як відомо, цього року 1 вересня - вихідний день.

"Міністерство освіти підготувало наказ, яким рекомендувало і просило всі школи провести в творчому, креативному дусі це свято знань. А заняття уже почати в понеділок, 2 вересня", - сказав він.

Також міністр додав, що в 2013 році до шкіл піде більше 500 тисяч першокласників.

За матеріалами сайту http://osvita.ua


Автор: Ann Переглядів: 555 Коментарі: (0)


Категорія: Дата: 06.08.2013
Клас до навчального року готовий!


  Протягом літа батьки організовано готували класний кабінет до нового навчального року. Зусилля родин класу виявилися немарними - 1 вересня діти зайдуть у оновлений сучасний навчальний кабінет. Сподіваємось, наші другокласники з задоволенням будуть навчатися і відпочивати у ньому, адже для цього створені всі умови: і оновлені меблі, і сучасна техніка, і куточок відпочинку для малюків.
Щиро дякуємо всім родинам нашого класу за докладенні зусилля!

Автор: Ann Переглядів: 640 Коментарі: (0)


Категорія: Дата: 06.08.2013
Увага: медогляд!


  Відповідно до вимог чинного законодавства про охорону здоров’я громадяни України зобов’язані піклуватись про своє здоров’я та здоров’я дітей та у передбачених законодавством випадках проходити профілактичні медичні огляди і робити щеплення. Тому нагадую батькам про необхідність проходження обстеження у дільничого педіатра з метою отримання довідки для визначення групи з фізичного виховання (проведення та оцінка проби Руф’є) до 1 вересня 2013 року. Це обстеження проводиться (цитую) "розуміючи надзвичайно низькі адаптаційні можливості сучасних дітей до навантажень, дбаючи про безпеку життя та здоров’я маленьких пацієнтів, Міністерство вперше впровадило щорічні спеціальні перевірки школярів за пробою Руф’є, яка дозволяє шляхом тестування вирішити, які саме фізичні навантаження припустимі для кожної конкретної дитини під час уроків фізкультури".
     Далі Ви маєте можливість  переглянути перелік медичних спеціалістів, яких повинні відвідати залежно від віку дитини.

Автор: Ann Переглядів: 650 Коментарі: (0)


Категорія: Дата: 06.08.2013
Яскраві спогади про табір


 Вже тихим поступом літо почало котитися з гірки. За цей час малюки вже стигли відпочити, засмагнути, накупатися у річках і морі і побувати у бабусь. Гортаючи сторінки літніх канікул, знов повертаюся до табору. Яскравими спогадами залишився і другий тиждень нашого табірного життя: ми відвідали Георгіївську  Дзвінницю 65-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні і храм, помовчали біля пам'ятника Воїну-Визволителю, побували у храмовому комплексі Спасо-Преображенського собору, взяли участь у табірних конкурсах і пишалися отриманими грамотами на урочистому закритті табірної зміни.           

Автор: Ann Переглядів: 618 Коментарі: (0)


Пошук
Вчимося вчитися
Українські Карпати
Лісостеп
Марк Твен
Мішані ліси (Полісся...
Азовське море
Чорне море
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Сьогодні на сайті
Розумники і розумниці © 2024