* 25 Жовтня 2014 - Розумники і розумниці.Сайт 4-Б кл. КСШ№118 м.Кривий Ріг
Вихід Вхід Реєстрація

Меню сайту
Хмаринка тегів
Block title
Block content
Форма входу
Освітні сайти

Головна » 2014 » Жовтень » 25
Категорія: Дата: 25.10.2014
Підвели підсумки тижня


Продовжився тиждень початкових класів Днем нашої країни. Зранку діти прийшли у вишиванках, принесли вишиті рушники своїх родин. Приємно і особливо було торкнутися до весільного рушника 1977 року бабусі Ганночки, побачити красу і майстерність прабабусі Нікіти Довгорука, здивуватися розкішному візерунку на рушнику Діани і порадіти за матусю Андрія, яка передала власноруч вишитий рушник. Рушники стали окрасою виставки "на щастя, на долю".  Побували ми на шкільному флешмобі - "Параді вишиванок". Дякуємо ученицям 8-Б класу за чудово підготовлений танок,які наші молодші школярі з задоволенням відтворювали під час флешмобу, і просили повторити його на біс. А потім готували газету про подорожі Україною. Веллика кількість наших третьокласників принесли фотокартки з різних місць України. Вирізували, клеїли, розміщували фото разом. Отримали велике задоволення і велику листівку.

П'ятниця став днем підведення підсумків тижня. Діти були нагороджені грамотами, отримали подяки у щоденник. А клас на загальному святі отримав дві грамоти!

Дякую всім, хто долучився до проведення цього цікавого тижня! Завдяки Вашій странності і докладеним зусиллям і діти, і вчителі отримали безліч позитивних емоцій та корисних знань. Сподіваюсь, минулий тиждень залишив гарні спогади про проведений тиждень і бажання бути активними на наступний рік.


Автор: Ann Переглядів: 607 Коментарі: (0)


Пошук
Вчимося вчитися
Українські Карпати
Лісостеп
Марк Твен
Мішані ліси (Полісся...
Азовське море
Чорне море
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Сьогодні на сайті
Розумники і розумниці © 2024