* 07 Лютого 2015 - Розумники і розумниці.Сайт 4-Б кл. КСШ№118 м.Кривий Ріг
Вихід Вхід Реєстрація

Меню сайту
Хмаринка тегів
Block title
Block content
Форма входу
Освітні сайти

Головна » 2015 » Лютий » 07
Категорія: Дата: 07.02.2015
Щиро дякую за допомогу!


Важко знаходити слова, коли в нашій країні їдуть військові дії, коли наші земляки важкими зусиллями і ціною власного життя відстоюють право України на свій власний вибір і життя. За такий довгий для мирної України час - рік - кожен із нас дуже змінився. Здається, що зараз кожен, кому не байдужа доля нашої країни, вже не може просто стежити за подіями на сході, життя вимагає дій. А найбільше їх потребують ті, хто зараз не вдома, не на мирній Дніпропетровщині, хто зі зброєю в руках не пускає війну і в наші оселі.

Кількість небайдужих до долі наших військових із 40 БТО "Кривбас" приємно вразила мене і як людину,і як вчителя. Тримаючи в руках кожен пакунок з допомогою для військових, я відчувала Ваше тепло, Ваші думки. Завдяки родинам нашого класу ми зібрали велику кількість ліків - від жарознижуюючих та противірусних до коштовних знеболювальних, багато вологих серветок, багато чаю і кави, шкарпетки і багато-багато солодощів. До зібраних речей ми додали маскувальні костюми, що були пошиті на зібрані вчителями кошти, та вітальні Валентинки від учнів нашого класу. Окрім цього для кожного воїна із взводу ми зробили індивідуальний пакунок з приємними сюрпризами.

    Я щиро вдячна всім родинам нашого класу за їх небайдужість, їх щирий відгук, їх теплоту до наших земляків.            

Серце стискається і градом котяться сльози від того, що наші мирні землі під обстрілами, а наша допомога адресується тим, хто кожен день під кулями. Хай береже Господь наших воїнів, хай оминають їх кулі і хай мирним буде небо для наших дітей!
В допомозі нашим військовим об'єднали зусилля родини нашого класу і 2-А. Що получилось - у нашому фотозвіті далі...


Автор: Ann Переглядів: 732 Коментарі: (0)


Пошук
Вчимося вчитися
Українські Карпати
Лісостеп
Марк Твен
Мішані ліси (Полісся...
Азовське море
Чорне море
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Сьогодні на сайті
Розумники і розумниці © 2024