* 10 Квітня 2015 - Розумники і розумниці.Сайт 4-Б кл. КСШ№118 м.Кривий Ріг
Вихід Вхід Реєстрація

Меню сайту
Хмаринка тегів
Block title
Block content
Форма входу
Освітні сайти

Головна » 2015 » Квітень » 10
Категорія: Дата: 10.04.2015
Щиро вітаю з Великоднем!


Наближається найсвітліше православне свято - Великдень. Свято відродження, свято перемоги життя, свято віри і надії. Бажаю Вам у ці весняні дні відчути повноту життя, родинне тепло, душевний спокій. Нехай з величним святом Великодня  прийде любов та світло у Вашу родину, щирість та добро у взаємини! Віри, надії, миру, сподівання та Божого благословення!


Автор: Ann Переглядів: 624 Коментарі: (0)


Категорія: Дата: 10.04.2015
Проект


Я дуже люблю проводити уроки-проекти зі своїми третьокласниками. На таких уроках дізнаюся багато і сама, а головне - пишаюся своїми учнями та відчуваю вдячність до їх батьків. Після канікул ми ділилися знаннями щодо славетних українців. Дізналися про Ярослава Мудрого, Роксолану, Богдана Хмельницького та Сергія Корольова, Іллю Мечникова, Соломію Крушельницьку, Богдана Ступку, Івана Франка, Остапа Вишню, Андрія Шевченка та Яну Клочкову, і, звичайно, не оминули ім'я Тараса Шевченка та Лесі Українки. Було цікаво. З творчими стіннівками та презентаціями. Звернули увагу на те, що розповіді були про різних наших земляків. А це значить, що Україна  мала багато талановитих синів та дочок, що уславили рідну землю в різні часи. Плакати з творчими роботами ми повісили в коридорі біля класу, і тепер їх часто читають старшокласники та наші однолітки.

Дякую за підготовлені творчі роботи своїм розумникам та розумничкам, їх родинам і, сподіваюсь, наші діти в недалекому майбутньому також уславлять рідну країну.


Автор: Ann Переглядів: 1222 Коментарі: (0)


Пошук
Вчимося вчитися
Українські Карпати
Лісостеп
Марк Твен
Мішані ліси (Полісся...
Азовське море
Чорне море
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Сьогодні на сайті
Розумники і розумниці © 2024