* Допомога нашим землякам - 31 Січня 2015 - Розумники і розумниці.Сайт 4-Б кл. КСШ№118 м.Кривий Ріг
Вихід Вхід Реєстрація

Меню сайту
Хмаринка тегів
Block title
Block content
Форма входу
Освітні сайти

Головна » 2015 » Січень » 31 » Допомога нашим землякам
20:47
Допомога нашим землякам

Шановні батьки!

Шкільна і батьківська громада неодноразово допомагала нашим землякам, що захищають українську землю. Ми знову збираємо допомогу бійцям нашого 40 батальйону, який на цей час перебуває у найгарячішій точці АТО. Уся допомога є адресною. Цього разу вона буде передаватися швидкою допомогою, яка буде командирована до Дебальцево.

Якщо у когось є бажання допомогти, ми будемо дуже вдячні. Гроші приносити не потрібно.

Дуже потрібні антивірусні препарати, протизастудні засоби( колдрекс, фармацитрон, фервекс тощо, знеболюючі (КЕТАНОВ в ампулах та таблетований, немід, пенталгін тощо), антибіотики , пігулки від кашлю, спреї від захворювань горла, краплі для носа, парацетамол, спазмалгон, но-шпа, протизапальні мазі для суглобів, вітаміни, чай, кава, бо хлопці виснажуються через холод та хворіють, батарейки -  АА, ААА, шкарпетки, картки поповнення рахунку будь-якого оператора, вологі серветки. А  щоб було відчуття теплоти від рідних домівок – цукерки, печиво.

Всі зібрані речі не просто передаються нашим бійцям, а докладаються листи та малюнки від наших дітей, побажання від вчителів, жартівливі записки для підтримки тощо.

Щиро хочу подякувати Вам за Вашу підтримку і небайдужість в минулий раз.                                Усі вчителі, які також брали участь в зборі посилки для наших бійців, щиро вдячні Вам! 

  

Переглядів: 581 | Додав: Ann | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Вчимося вчитися
Українські Карпати
Лісостеп
Марк Твен
Мішані ліси (Полісся...
Азовське море
Чорне море
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Сьогодні на сайті
Розумники і розумниці © 2024