* Фарби літа - 2010 - 1 Серпня 2010 - Розумники і розумниці.Сайт 4-Б кл. КСШ№118 м.Кривий Ріг
Вихід Вхід Реєстрація

Меню сайту
Хмаринка тегів
Block title
Block content
Форма входу
Освітні сайти

Головна » 2010 » Серпень » 1 » Фарби літа - 2010
17:44
Фарби літа - 2010
    Яскравими барвами котиться літо. Ось уже і 1 серпня. Сподіваюсь, літні канікули моїх любих розумах сповнені цікавими подіями, захоплюючими подорожами, плескітом морських хвиль та лагідними сонячними поцілунками. А скільки незвичного, незвіданого на літніх стежках! І хоча твір на тему "Спогади про літо" писати ще зарано, та самі спогади ,мов світлинки, варто позбирати.
     1 вересня так радісно зустріти друзів-однокласників, так хочеться дізнатися про їх відпочинок та скоріше поділитися своїми враженнями. А якщо це ще й з фотокартками та малюнками ?!!!
     Тому рівно за місяць до нашої довгоочікуваної зустрічі пропоную взяти участь у проекті "Веселка літа - 2010"( вернісаж фантазії та творчих робіт). І не лякайтеся цих серйозних слів! Для когось це буде незвична мушля, для когось - бабусині пиріжки, а хтось запам ятав колючку посеред степу. Словом, пропоную поділитися найяскравішими спогадами про літо. Вам знадобиться лише трішки фантазії, щоб Ваші враження заповнили нашу класну
 "Веселку літа - 2010".
                              
               З нетерпінням чекаю на своїх зміцнілих і загорілих малюків, щиро бажаю зустрічі з їх родинами і звичайно,  цікавих захоплюючих розповідей!
Переглядів: 6644 | Додав: Ann | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Вчимося вчитися
Українські Карпати
Лісостеп
Марк Твен
Мішані ліси (Полісся...
Азовське море
Чорне море
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Сьогодні на сайті
Розумники і розумниці © 2024