* На порозі - Новий Рік... - 31 Грудня 2011 - Розумники і розумниці.Сайт 4-Б кл. КСШ№118 м.Кривий Ріг
Вихід Вхід Реєстрація

Меню сайту
Хмаринка тегів
Block title
Block content
Форма входу
Освітні сайти

Головна » 2011 » Грудень » 31 » На порозі - Новий Рік...
11:22
На порозі - Новий Рік...

      Ось і настає новий рік 2012. За китайським календарем це рік Дракона. Усім відома приказка – "Як проведеш новий рік, так його і проживеш". Привітання з новим роком є його початком, привітання  як проголошення початку чогось нового. Новий рік - це сімейне свято, збирайтесь у колі сім'і, друзів,знайомих. Не святкуйте його наодинці. Вірте в краще і все буде у вас добре.

      Новий рік – це завжди добро. Це означає початок чогось нового, чистого. Це дуже світле свято, а головне довгоочікуване, причому чекають його люди різного віку. Діти чекають подарунків і канікул, а дорослі просто радіють прекрасним хвилинам, проведеним в колі сім’ї і близьких друзів та знайомих, гріються від посмішок та сміху оточуючих. Це воістину чудове свято, і це диво, перш за все, яке створюємо ми собі самі,  адже настрій ми можемо створити собі тільки самі.

2012 рік – це рік Чорного Водного Дракона і головний подарунок у цей рік, як стверджують астрологи, повинна бути ваша любов. Сповна даруйте свої почуття і добрі емоції людям, і все хороше обов’язково буде поруч з вами весь наступний рік.

Пам’ятайте, що початок нового року, як початок нового життя, і те як ви його почнете, з яким настроєм, визначить, як ви проживете наступні 366 днів наступного року, який, до речі, буде високосним. Дракон цінує щирість, і якщо ви насправді хочете, щоб рік склався вдалим, залиште весь негатив у минулому році, а новий зустріньте з гарним настроєм, чистою душею, і теплими словами, за які ваші близькі неодмінно віддячать вам. Новий рікказкове свято, коли навіть дорослі люди вірять в чари, в те, що бажання і мрії збуваються.

Новий рік вже на порозі!
Час підвести підсумки,
Що рік минулий нам приніс?
Посмішок радість, краплі сліз.
Виправимо всі свої помилки
Ми в наступаючому році,
А Дракон - покровитель року -
Дозволить не потрапити в біду,
Подарує багато щастя, сміху,
Тепла, здоров'я та успіхів!
Під заступництвом його
Не страшно буде нічого!




Переглядів: 992 | Додав: Ann | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Вчимося вчитися
Українські Карпати
Лісостеп
Марк Твен
Мішані ліси (Полісся...
Азовське море
Чорне море
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Сьогодні на сайті
Розумники і розумниці © 2024