* Обласна серпнева конференція педагогічних працівників - 27 Серпня 2012 - Розумники і розумниці.Сайт 4-Б кл. КСШ№118 м.Кривий Ріг
Вихід Вхід Реєстрація

Меню сайту
Хмаринка тегів
Block title
Block content
Форма входу
Освітні сайти

Головна » 2012 » Серпень » 27 » Обласна серпнева конференція педагогічних працівників
19:08
Обласна серпнева конференція педагогічних працівників

         В ході  обласної серпневої конференції педагогічних працівників, яка пройшла за участі Міністра освіти й науки, молоді та спорту Дмитра Табачника, губернатора області Олександра Вілкула та  голови обласної ради Євгена Удода, було підбито підсумки розвитку освітньої галузі в області у 2011/2012 навчальному році та визначені плани на 2012/2013 навчальний рік.

В ході зустрічі Дмитро Табачник відзначив високі результати регіону: «Дніпропетровська область – абсолютний лідер з розвитку усіх ланок освіти та IT-технологій. Це єдина область, де усі заклади освіти повністю підключені до Інтернету», - зазначив Міністр освіти. Він також наголосив, що в Дніпропетровській області реалізується унікальний проект – «Новій Дніпропетровщині – новий стандарт освіти». Зокрема, завдяки управлінському порталу  Центра освіти Дніпропетровщини і керівники закладів освіти, і вчителі, і батьки можуть контролювати навчальний процес.

- Впровадження нового стандарту освіти визначене одним з пріоритетних напрямів Комплексної стратегії розвитку Дніпропетровського регіону, - наголосив губернатор області. -  На сьогоднішній день обласна рада робить усе необхідне, щоб забезпечити гідний рівень освіти на Дніпропетровщині.

- Фундаментом успіху  молодих поколінь повинна стати динамічна, прогресивна система освіти, яка поєднує в собі кращі історичні традиції та готова до адекватних відповідей на виклики сьогоднішнього і завтрашнього дня, - наголосив голова обласної ради. - Саме таку систему, в дієвій співпраці з профільним Міністерством і Міністром Дмитром Табачником, будує сьогодні на Дніпропетровщині команда регіональної влади. Цього року на реалізацію регіональної програми розвитку освіти  виділено 904,7 млн.грн. Це на 18% більше торішнього. Окрім обласного бюджету, - зауважив  Євген Удод, - ми залучаємо в освітню галузь регіону ресурси міжнародних фінансових організацій і благодійних фондів. За рахунок цих коштів ми впровадили енергозберігаючі та енергоефективні технології у 10 школах та 28 дитячих садах області, придбали нові шкільні автобуси.

- Ми розуміємо, наскільки важлива сьогодні підтримка сфери освіти. Це не просто соціальні інвестиції. Це інвестиції в майбутнє нашого регіону, нашої країни», - підкреслив голова обласної ради.

У рамках заходу відбулася виставка досягнень освітян регіону на тему: «Початкова школа на Дніпропетровщині – впевнений старт». На виставці педагоги області представили результати реалізації національних та регіональних освітніх проектів. Місто Кривий Ріг представляли 4 освітніх заклади: Саксаганського, Центрально-Міського  та Довгинцівського районів. Побувала там і наша школа. Ми презентували досвід впровадження інформаційно-комунікаційних технологій в систему початкової ланки освіти. Гостинними були господарі міста Дніпропетровськ, цікавим досвід колег із різних куточків нашої області. Зустріч залишила приємні спогади!


За матеріалами сайту http://oblrada.dp.ua 

Переглядів: 966 | Додав: Ann | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Вчимося вчитися
Українські Карпати
Лісостеп
Марк Твен
Мішані ліси (Полісся...
Азовське море
Чорне море
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Сьогодні на сайті
Розумники і розумниці © 2024