* Перша вереснева зустріч - 1 Вересня 2011 - Розумники і розумниці.Сайт 4-Б кл. КСШ№118 м.Кривий Ріг
Вихід Вхід Реєстрація

Меню сайту
Хмаринка тегів
Block title
Block content
Форма входу
Освітні сайти

Головна » 2011 » Вересень » 1 » Перша вереснева зустріч
22:53
Перша вереснева зустріч
      Першого осіннього дня ще тепле вересневе сонечко щиро посміхалося всім учням, батькам, вчителям на святковій лінійці. Рідна школа радо зустріла своїх вихованців, а першокласники зробили свої перші кроки у Країну знань.
          Але тепліше сонечка сьогодні була зустріч наших дітей і родин. Відчувалося, що всі справді скучили один за одним: стільки хотілося розказати і запитати... А ще діти відчутно подорослішали. Відповіді їх на уроці, слова привітання , взаємовідносини на перервах - мені стало спокійно і затишно, а серце переповнювала вчительська гордість: КЛАСНА РОДИНА ЖИВЕ! Передивляючись ввечері фотографії сьогоднішнього дня, я раділа дитячим посмішкам, вдивлялась в їхні оченята і відчула, що зв язок вчителя і його учнів відбувається на якомусь ментальному рівні, міцнішає щороку і роз єднати його - як розділити ціле на частки. Мабуть саме в такі хвилини вчитель переживає особливі почуття, і мабуть, це і є миттєвості щастя...
        А наш перший урок був присвячений Україні. Приємно, що діти добре володіли вже набутими у 3 класі знаннями, поповнили свій навчальний багаж за літо, висловлювали свої думки. Дякуємо нашим батькам за їх присутність та підтримку на уроці. І не змінюючи традицій, ми знов створили герб класу: наша Батьківщина, огорнута теплом дитячих долоньок, що засіюють зерна своїх мрій, сподівань, зусиль у благодатний грунт майбутнього. Вірю, що ці зерна обов язково проростуть плідною нивою життя.
         На жаль, фотографії з уроку получились неякісними. Тому велике прохання до батьків - "фоторепортерів" : поділитися своїми знімками.)))
Дякую всім за сьогоднішній святковий настрій, щирі побажання і велику кількість квітів - було дуже приємно!!!

А тепер запрошую до вересневої фотогалереї














Переглядів: 1084 | Додав: Ann | Рейтинг: 4.5/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Вчимося вчитися
Українські Карпати
Лісостеп
Марк Твен
Мішані ліси (Полісся...
Азовське море
Чорне море
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Сьогодні на сайті
Розумники і розумниці © 2024