* Стежинами творчості - 12 Жовтня 2010 - Розумники і розумниці.Сайт 4-Б кл. КСШ№118 м.Кривий Ріг
Вихід Вхід Реєстрація

Меню сайту
Хмаринка тегів
Block title
Block content
Форма входу
Освітні сайти

Головна » 2010 » Жовтень » 12 » Стежинами творчості
18:36
Стежинами творчості
               7 жовтня 2010 р. в Криворізькій загальноосвітній школі № 119 відбувся конкурс "Саксаганочки перлина - обдарована дитина" серед учнів 3-х класів шкіл Саксаганського району. Цей конкурс проводиться щорічно на базі КЗШ № 119 , передбачає дві номінації: "Чарівний пензлик" ( робота з малювання) та "Творча майстерня" ( виконання аплікації). В цьогорічному конкурсі взяли участь два учня нашої школи: Бобровський Владислав ( 3 - А) та Білей Валерія ( 3 - Б ).
       Гостинно і тепло зустріла учасників школа № 119, щиро привітали конкурсантів організатори конкурсу - вчителі КЗШ № 119, члени журі та дитячі творчі колективи. Актуальними  і цікавими були теми творчих робіт, над якими працювали конкурсанти, -"35-річчя рідного Саксаганського району". І якщо художники малювали цікавинки нашого району, то майстри аплікації створювали вітальну листівку до цієї визначної дати.
Цікавими, оригінальними були думки дітей, які знайшли своє відображення в їх творчих роботах. На жаль, наша Валерія не посіла призового місця, проте ми можемо пишатися Владиславом - серед однолітнків в номінації "Чарівний пензлик" він посів І місце ! Вітаємо його, його родину та вчителя Надію Олександрівну! Бажаємо подальших творчих успіхів і злетів! Нашу ж Валерію щиро зустріли однокласники, привітали її з участю в конкурсі та підтримали її - адже дівчинка дуже хвилювалась і засмутилась результатами своєї роботи. А диплом учасника конкурсу, отриманий Валерією, прикрасив наш класний куточок.
          Бажаємо всім учням, їх родинам та вчителям творчих успіхів, натхнення і подальших перемог!








Переглядів: 1649 | Додав: Ann | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Вчимося вчитися
Українські Карпати
Лісостеп
Марк Твен
Мішані ліси (Полісся...
Азовське море
Чорне море
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Сьогодні на сайті
Розумники і розумниці © 2024