* Відвідали Страусленд - 26 Жовтня 2009 - Розумники і розумниці.Сайт 4-Б кл. КСШ№118 м.Кривий Ріг
Вихід Вхід Реєстрація

Меню сайту
Хмаринка тегів
Block title
Block content
Форма входу
Освітні сайти

Головна » 2009 » Жовтень » 26 » Відвідали Страусленд
18:41
Відвідали Страусленд
        Канікули - час для цікавих справ! Ось ми і розпочали свої перші у 2 класі канікули з цікавого: 26.10.2009 р. ми подорожували на страусинну ферму. Бажаючих познайомитися з мешканцями Страусленду було 14: 9 хлопчиків і 5 дівчаток.
   Подорожували ми комфортабельним авто, в якому було затишно, тепло і працював відеосалон. Дорогою роздивлялися Кривий Ріг, його околиці: бачили міськвиконком, майже збудовану дзвінницю, пам ятник загиблим воїнам, литовище з літаками, поля і села Криворізького району.
    Страусленд зустрів привітно: нам дозволили посидіти на возику, познайомитися з конем і навіть його погладити. Потім нас чекала цікава розповідь екскурсовода, відвідування інкубатору, знайомство зі страусами, страусенятами, ламою, віслюком та годування цих екзотичних тварин. Потрапили на справжнє українське подвір я: з мальованою хатою, криницею, хлівом для поросят, загонами для птахів і козенят. Відчули справжній дух українського села!
    Та на цьому цікавинки не закінчилися: нас чекала вікторина, в якій майже кожен отримав подарунок за відповідь ( адже слухали екскурсовода дійсно уважно), нас катали на возику та на дитячий залізниці!
 
Звичайно, свої сили ми поновили завдяки старанням батьків, що приготували смачні страви у подорож. Відпочивали на березі ставочка, в мальовничий альтанці з місточком і осіннім пейзажем за віконцями.
    Не забули відвідати крамницю і на спогад про Страусленд придбати маленькі подарунки і дрібнички для матусь. Також для тих, хто не був сьогодні з нами, ми придбали три великих пір їни страусів, шкарлупку страусинного яйця та 26 маленьких пір їнок - буде чим зайнятися на першому уроці праці в наступній чверті. А Олег Пилипенко проявив себе у незвичайному ракурсі: весь час для своїх однокласників він старався зробити якомога більше фотографій - щоб цікаве побачили і ті друзі, що лишилися в Кривому Розі!
    Дорога додому видалась зовсім непомітною. Спочатку ми ділилися спогадами і враженнями ( їх було несподіванно багато!), а потім, втомлені, відпочивали за переглядом мультфільму.
  Сподіваюсь, нашим малюкам сподобадась їх перша серйозна подорож за межі Кривого Рогу. Дякую Білей Тетяні Анатоліївні та батькам класу за допомогу в організації цієї екскурсії! А дітям класу - велике спасибі за дисципліну і приємні враження від подорожі!
Як завжди - наші фотовраження на сторінці фотогалереї.
А для тих, хто хоче дізнатися більше про страусів - цікавинки за іншою адресою: " Цікаве поруч".
Переглядів: 1754 | Додав: Ann | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Вчимося вчитися
Українські Карпати
Лісостеп
Марк Твен
Мішані ліси (Полісся...
Азовське море
Чорне море
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Сьогодні на сайті
Розумники і розумниці © 2024