* Зустріч з письменником - 16 Березня 2011 - Розумники і розумниці.Сайт 4-Б кл. КСШ№118 м.Кривий Ріг
Вихід Вхід Реєстрація

Меню сайту
Хмаринка тегів
Block title
Block content
Форма входу
Освітні сайти

Головна » 2011 » Березень » 16 » Зустріч з письменником
20:49
Зустріч з письменником
В рамках проведення Всеукраїнського тижня книги бібліотекар нашої школи запросила дитячого письменника Миколу Васильовича Олексієнка на зустріч з маленькими читачами. Емоції були різні: і подив, і захоплення, і просто розширені очі - адже перед дітьми стояв справжній письменник!
        Микола Васильович - мешканець с. Широке Криворізького району. Його письменницька діяльність пожвавилась з народженням онуків, яким і став присвячувати книжки  творчий дідусь. На шкільній зустрічі письменник презентував власні збірочки, розповів невигадані історії, що лягли в основу написання деяких творів, а головне - вчив малюків бути щирими, людяними і справжніми. Наприкінці зустрічі діти мали змогу придбати книжки нашого земляка з його власним автографом і побажаннями.   
         Наша класна бібліотека також поповнилась збірочками Миколи Олексієнка. На його книжці тепер звертання до учнів нашого класу - мудре і щире:
"Хай ця  збірочка допоможе Вашим вихованцям стати Людьми з великої літери! " А сьогодні і ми порадували письменника - подарували йому фотокартку, зроблену на вчорашній зустрічі.






Переглядів: 1578 | Додав: Ann | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Вчимося вчитися
Українські Карпати
Лісостеп
Марк Твен
Мішані ліси (Полісся...
Азовське море
Чорне море
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Сьогодні на сайті
Розумники і розумниці © 2024