* 18 Жовтня 2013 - Розумники і розумниці.Сайт 4-Б кл. КСШ№118 м.Кривий Ріг
Вихід Вхід Реєстрація

Меню сайту
Хмаринка тегів
Block title
Block content
Форма входу
Освітні сайти

Головна » 2013 » Жовтень » 18
Категорія: Дата: 18.10.2013
До 95-річчя В.О.Сухомлинського


28 вересня 2013 року виповнилося 95 років від дня народження видатного українського педагога, вченого із світовим ім’ям, Героя Соціалістичної Праці Василя Олександровича Сухомлинського. Вся освітянська родина України відзначала цю дату, адже Василь Олександрович для багатьох став прикладом відданої праці, а для дітей написав такі душевні твори, що часто на уроці під час їх читання важко стримати емоції. Тому вчителями початкових класів нашої школи було вирішено присвятити традиційний тиждень початкових класів, який щорічно проходить наприкінці жовтня, саме цій видатній особистості. Форми роботи в кожному класі різні. Проте головним буде читання великих творів Василя Олександровича та роздуми над золотими зернятками істини, що в них приховані. В нашому класі кожного дня буде хвилинка читання цих творів, що буде супроводжуватися аудіозаписами акторів та телеведучих, перегляд  відеоматеріалу, який розповість про життя видатного педагога та його діяльність, а також ми створимо проектні роботи - виставку листівок, яка буде мати однойменну назву - "Золоті зернята істини". Сподіваємось зацікавити і наших батьків. А на сторінках нашого сайту в розділі "Для розумашок" викладено цікаві і повчальні твори  В.О. Сухомлинського. Читайте, насолоджуйтесь і зростайте справжніми людьми!

Автор: Ann Переглядів: 654 Коментарі: (0)


Категорія: Дата: 18.10.2013
Милувалися осінню


Осінь - особлива пора. Хтось її чекає, хтось з нею сумує, а ми милувалися красою осіннього подвір'я. Адже після зелені теплого літа в цьогорічну негоду зігрівають яскраві кольори, якими щедро попрацювала в природі чарівниця-осінь.

Автор: Ann Переглядів: 741 Коментарі: (0)


Категорія: Дата: 17.10.2013
У мене 34 промінця!


Мені пощастило - свій день народження я відзначаю восени, а значить, завжди у колі своїх учнів. І кожного року моя шкільна родина робить цей день особливим. З теплотою згадую величезні листівки, зроблені дитячими стараннями, свій 4-й - уже самостійний клас - і їх концерт протягом цілого дня, вірш, подарований першокласниками і їх батьками в минулому році. А цього року у мене з'явилося 34 промінця....

Автор: Ann Переглядів: 563 Коментарі: (0)


Категорія: Дата: 17.10.2013
Святкували день літніх іменинників


Ті, хто народився влітку, довго чекали на своє свято. Нарешті під звуки святкового гімну іменинників наші літньонароджені герої  гордивито, під оплески однокласників, зайшли у святково прикрашений клас. На їх честь цього дня були конкурси, ігри, розваги і ,звичайно, солодкий стіл від турботливих батьків.

Автор: Ann Переглядів: 746 Коментарі: (0)


Пошук
Вчимося вчитися
Українські Карпати
Лісостеп
Марк Твен
Мішані ліси (Полісся...
Азовське море
Чорне море
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Сьогодні на сайті
Розумники і розумниці © 2024