* 19 Жовтня 2014 - Розумники і розумниці.Сайт 4-Б кл. КСШ№118 м.Кривий Ріг
Вихід Вхід Реєстрація

Меню сайту
Хмаринка тегів
Block title
Block content
Форма входу
Освітні сайти

Головна » 2014 » Жовтень » 19
Категорія: Дата: 19.10.2014
Тиждень початкової школи - анонс


Наступний тиждень стане особливим для молодших школярів - це буде тиждень початкових класів, який пройде під гаслом "Зростаємо розумниками". Кожен день буде мати свою тематику.

Понеділок    ДЕНЬ ТВОРЧОСТІ.  Відкриття тижня. Виставка дитячих робіт та поробок із природніх матеріалів "Осінні фантазії"

Вівторок     У МАТЕМАТИЧНОМУ КОЛІ.   Виставка газет та плакатів "Математичні головоломки для друзів" (математичні  газети для інших класів), робота в класі з математичними ребусами та логічними загадками, підготовка газет із геометричних фігур, виставка кращих учінвських  зошитів  з математики.

Середа         МОВНЕ НАМИСТО. Конкурс каліграфіків, виставка кращих учінвських  зошитів  з української мови, робота дитячої бібліотеки, виготовлення і виставка книжок-саморобок на вільну тематику. Відвідуванння театру.

Четвер        ДЕНЬ МОЄЇ КРАЇНИ.  Фотоколажі "Я подорожую Україною", презентація народних українських ігор, виставка родинних рушників, флеш-моб "Вишиваночка моя"

П'ятниця     ПІДВОДИМО ПІДСУМКИ. КОЗАЦЬКІ ОБРІЇ.   Підведення підсумків тижня, нагородження переможців, прийняття у козачата найменших школярів.


Автор: Ann Переглядів: 914 Коментарі: (0)


Категорія: Дата: 19.10.2014
Наша перлинка на конкурсі


17 жовтня 2014 року на базі КЗШ № 119 відбувся конкурс творчості "Саксаганочки перлина - обдарована дитина" для учнів 3 -х класів.


Автор: Ann Переглядів: 538 Коментарі: (0)


Пошук
Вчимося вчитися
Українські Карпати
Лісостеп
Марк Твен
Мішані ліси (Полісся...
Азовське море
Чорне море
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Сьогодні на сайті
Розумники і розумниці © 2024