* Наша перлинка на конкурсі - 19 Жовтня 2014 - Розумники і розумниці.Сайт 4-Б кл. КСШ№118 м.Кривий Ріг
Вихід Вхід Реєстрація

Меню сайту
Хмаринка тегів
Block title
Block content
Форма входу
Освітні сайти

Головна » 2014 » Жовтень » 19 » Наша перлинка на конкурсі
16:07
Наша перлинка на конкурсі

17 жовтня 2014 року на базі КЗШ № 119 відбувся конкурс творчості "Саксаганочки перлина - обдарована дитина" для учнів 3 -х класів. Він об'єднав юних художників та майстрів аплікації. Темою творчих робіт, що виконували маленькі майстри стало виготовлення листівки для українських воїнів. Нашу школу представляли учениця 3-В класу Галєєва Мілана і наша Карина Лобес.

На виконання конкурсної листівки було 45 хвилин.Кожен із школярів побачив це по-своєму, але кожен вклав в роботу часточку своєї дитячої мрії про мир і надію. Робота нашої Каринки - птах миру, що несе блакитну стрічку з написом "Миру! Щастя! Добра!" на жовтому фоні аплікаційної роботи до всієї планети Земля.  Перевірку і оцінку дитячих робіт проводили вчителі образотворчого мистецтва старшої ланки освіти Саксаганського району. Радіємо зайнятому І місцю в номінації "Чарівний пензлик" ученицею нашої школи Галєєвої Ю. І дякуємо нашій Каринці за участь і гарну роботу. Хай її перша спроба участі в конкурсі творчості стане лише початком її подальших успіхів!

Хай служать оберегами для наших військових дитячі листівки, хай повертаються живими наші захисники, хай буде чистим і мирним небо над нашою Батьківщиною!

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 539 | Додав: Ann | Рейтинг: 4.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Вчимося вчитися
Українські Карпати
Лісостеп
Марк Твен
Мішані ліси (Полісся...
Азовське море
Чорне море
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Сьогодні на сайті
Розумники і розумниці © 2024