* Будуємо місто Знайок - 5 Лютого 2010 - Розумники і розумниці.Сайт 4-Б кл. КСШ№118 м.Кривий Ріг
Вихід Вхід Реєстрація

Меню сайту
Хмаринка тегів
Block title
Block content
Форма входу
Освітні сайти

Головна » 2010 » Лютий » 5 » Будуємо місто Знайок
03:27
Будуємо місто Знайок
      1 лютого 2010 р. в класі стартував новий довготривалий проект: учні класу розпочинають активну навчальну і дослідницьку роботу. Вмотивовує їх активну діяльність прагнення засвітити віконця у своєму будиночку в нашому місті Знайок. Адже відомо, що вчення - світ, невчення - тьма...
      "Світлячок" у віконце дитина отримує за виконану позаурочну роботу: це може бути творча робота, вичений ( додатково) вірш, прочитана книга, презентація власного твору на будь-яку тему тощо. На перервах діти користуються підготованими творчими "завданнями з конвертів": з української мови, математики, читання.( докладніше про ці завдання читайте в розділі "Для розумників і розумниць")
      На данний момент нова діяльність захопила малюків: перерви проходять активно і весело, а від творчих робіт, що презентуються в класі, отримують задоволення і виконавці, і слухачі.

Сподіваюсь, що цей проект стане корисним і цікавим  для учнів нашого класу. Дякую родинам за підтримку і допомогу малюкам у їх прагненні до самовираження.
Бажаю успіху своїм маленьким Знаєчкам!







Переглядів: 1379 | Додав: Ann | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 4
0
3   [Материал]
Гарно дякую за відповідь. Я спробувала зробити за вашою порадою будиночок. Організувала даний проект в класі. Діти дуже захопилися цією ідеєю. Кожен придумав свій власний символ, своєрідний "герб" і наклеїв на дах, бо я його зробила простіше. Поки що учні "засвічують" віконце за додатково виконі завдання з предметів. Ще не підібрала завдання для перерв. Ще раз гарно дякую за цікаву ідею.

0
4   [Материал]
Дуже дякую за теплі слова! Перепрошую, але викласти на "Вчительську вежу" будиночок мені не вдалося, проте він знаходиться на сервері в розділі "Мої файли".
А якщо Ви створили власний проект - це просто чудово!Для перерв можу запропонувати наші завдання зі сторінки "вчимося вчитися" Успіхів Вам!

0
1   [Материал]
Хотілося б докладніше дізнатися, як ви виготовили будиночки для кожного учня ( як я зрозуміла) або ближче побачити їх. Завчасно буду вдячна за відповідь. Бо досить цікавий проект. Як колезі , хотілося б використовувати у своїй практиці.

0
2   [Материал]
Дякую за високу оцінку і щиро рада, що Ви зацікавились нашим проектом. Завжди рада допомогти, тому спробую викласти малюнок будиночку на сторінку сайта "Вчительська вежа". Вам потрібно буде скопіювати його як малюнок. А взагалі, я скачала з интернету малюнок будинку, а дах вирізала від іншого за допомогою фотошопу. З єднала все це і зберегла на сторінці текстового документу.Спробуйте і Ви,якщо буде бажання. smile

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Вчимося вчитися
Українські Карпати
Лісостеп
Марк Твен
Мішані ліси (Полісся...
Азовське море
Чорне море
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Сьогодні на сайті
Розумники і розумниці © 2024