* Екскурсія до пожежної частини - 17 Жовтня 2015 - Розумники і розумниці.Сайт 4-Б кл. КСШ№118 м.Кривий Ріг
Вихід Вхід Реєстрація

Меню сайту
Хмаринка тегів
Block title
Block content
Форма входу
Освітні сайти

Головна » 2015 » Жовтень » 17 » Екскурсія до пожежної частини
18:48
Екскурсія до пожежної частини

Згідно навчальної програми у дітей передбачені екскурсії на виробництво. Тому екскурсія до пожежно-рятувальної частини № 20, що охороняє територію найбільшого в Європі гірно-металургійного комбінату - ПАТ "АрселорМіттал Кривий Ріг", була не тільки очікуваною, а ще й необхідною за програмою.

А коли весь наш клас висипав на територію частини - ми зрозуміли, що ця екскурсія буде незвичайною, цікавою і радушно-теплою. Адже зустрічати нас вийшли майже всі працівники частини - теплими і щирими усмішками, привітними поглядами і навіть цікавістю до школярів. Розмовляв з нами дуже серйозний службовець - в.о. начальника 20-ї ДПРЧ майор служби цивільної охорони Олексій Уланов. Спочатку він познайомив нас зі специфікою несення служби пожежними, а потім запросив подивитися спецтехніку. і не прочстсо подивитися - а спробувати на хвильку побути частиною екіпажу такої червоної машини. Захвату та питань від школярів не було меж!
Потім ми стали свідками навчальної тревоги рятувальників: цілий екіпаж продемонстрував, як за 40 сек збирається команда, розгортає обладунки і .....  А ось тушити умовну пожежу дозволили школярам! Уявляєте, батьки, емоції наших дітей? Кожен мав змогу потримати гідрант в руках і пустити струю пожежної піни у дозволеному напрямку. Залили все навколо! А далі - примірка спецодягу, що витримує температуру 800 градусів. Половина класу відразу вирішили свою майбутню професію)))). Не менш цікавою була розповідь і в музеї частини. під час екскурсії до частини завітав і кореспондент місцевого видання, а тому ми стали ще й героями репортажу та потрапили на сторінки заводської газети.

Дякуємо Марині Вікторівні та її співробітникам за таку теплу і неповторну поїздку! 

Бажаємо, щоб їх небезпечна служба була спокійною!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 710 | Додав: Ann | Рейтинг: 4.0/4
Всього коментарів: 2
0
1   [Материал]
Здорово!!! Спасибо.

0
2   [Материал]
Дякуємо!!!!!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Вчимося вчитися
Українські Карпати
Лісостеп
Марк Твен
Мішані ліси (Полісся...
Азовське море
Чорне море
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Сьогодні на сайті
Розумники і розумниці © 2024