* Шануємо родинну історію - 12 Лютого 2010 - Розумники і розумниці.Сайт 4-Б кл. КСШ№118 м.Кривий Ріг
Вихід Вхід Реєстрація

Меню сайту
Хмаринка тегів
Block title
Block content
Форма входу
Освітні сайти

Головна » 2010 » Лютий » 12 » Шануємо родинну історію
18:42
Шануємо родинну історію
11 лютого в класі було проведено урок - презентацію з курсу Я і Україна" за темою "Родовід, рід, рідня. Старовинні речі твого роду" (продовження)
На першому уроці цієї теми діти приготували цікаві розповіді про історії своїх родин, приготували сімейні альбоми, творчі роботи "Родовідне дерево моєї сім ї". Не менш захоплюючим був і другий урок за темою, метою якого було ознайомлення з реліквіями своїх родин, виховання пошани до своїх пращурів та збереження пам яті свого роду.
   Діти презентували реліквії своїх сімей:

Біденко Назар попрохав у прабабусі і прадідуся медалі та розповів історію їх отримання, Максим Нурєєв розповів історію свого 15-літнього прадідуся, який отримав медаль "За відвагу".


 Рассовицький Олег розповів цікаву історію про пам ятний знак "Народжений в Чіті", що отримав його татусь, не забув пригадати і історію свого прадідуся, ім я якого викарбувано на стелі пам яті жертвам Великої Вітчизняної війни. Колодяжний Кіріл намалював бинокль свого прадідуся, яким той спостерігав хід військових дій на морі, бо був капітаном корабля.

А Коляда Юра намалював нагороди і дідуся, і прадідуся, наголошуючи, що він пишається своїми пращурами і хоче бути схожими на них. Коржук Паша розповів також про нагороди свого прадідуся і показав їх фотокартки. А Надійка Козловська принесла чудові вишиті картини "Три богатиря" і "Альонушка" - справжні витвори мистецтва.


    Клас слухав розповіді однокласників, затамувавши подих. Вразили дитячі розповіді і мене, класного керівника.
    Я вдячна всім родинам за допомогу у підготовці цього творчого проекту. Завдяки Вашій підтримці ми зазирнули в минуле Ваших родин, відчули дух Вашого родоводу і отримали багато позитивних емоцій від розповідей Ваших малюків, які в наших очах відразу стали дорослішими. Всі виступи дітей записано на відео. Це стане цікавим матеріалом для нашого традиційного фільму наприкінці навчального року.


 Фотоматеріал на сторінках фотогалереї.
Переглядів: 1910 | Додав: Ann | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 2
0
2   [Материал]
Дякуємо щиро! Будемо надихати один одного на "навчальні подвиги". Бажаємо успіхів і дякуємо за підтримку! smile

0
1   [Материал]
Просто супер!!! Молодці 2 - Б ! Ми пишаємося, що в нас є такі друзі!
З повагою 1 - А клас

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Вчимося вчитися
Українські Карпати
Лісостеп
Марк Твен
Мішані ліси (Полісся...
Азовське море
Чорне море
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Сьогодні на сайті
Розумники і розумниці © 2024