* Архів матеріалів - Розумники і розумниці.Сайт 4-Б кл. КСШ№118 м.Кривий Ріг
Вихід Вхід Реєстрація

Меню сайту
Хмаринка тегів
Block title
Block content
Форма входу
Освітні сайти

Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 5 6 7 8 9 ... 38 39 »
Категорія: Дата: 08.03.2015
Вітаю Вас з весною і коханням!


Дорогі, прекрасні жінки та дівчата! Вітаю Вас з  весною і коханням!

Дякуємо вам за вашу любов, терпіння і підтримку!

Бажаю вам завжди бути щасливими, здоровими, оточеними ніжністю та турботою. Нехай вас супроводжує впевненість у завтрашньому дні й ваше життя буде таким, яким ви його бачите у своїх мріях!

Хай благословляє Вас Господь!


Автор: Ann Переглядів: 614 Коментарі: (0)


Категорія: Дата: 07.02.2015
Щиро дякую за допомогу!


Важко знаходити слова, коли в нашій країні їдуть військові дії, коли наші земляки важкими зусиллями і ціною власного життя відстоюють право України на свій власний вибір і життя. За такий довгий для мирної України час - рік - кожен із нас дуже змінився. Здається, що зараз кожен, кому не байдужа доля нашої країни, вже не може просто стежити за подіями на сході, життя вимагає дій. А найбільше їх потребують ті, хто зараз не вдома, не на мирній Дніпропетровщині, хто зі зброєю в руках не пускає війну і в наші оселі.

Кількість небайдужих до долі наших військових із 40 БТО "Кривбас" приємно вразила мене і як людину,і як вчителя. Тримаючи в руках кожен пакунок з допомогою для військових, я відчувала Ваше тепло, Ваші думки. Завдяки родинам нашого класу ми зібрали велику кількість ліків - від жарознижуюючих та противірусних до коштовних знеболювальних, багато вологих серветок, багато чаю і кави, шкарпетки і багато-багато солодощів. До зібраних речей ми додали маскувальні костюми, що були пошиті на зібрані вчителями кошти, та вітальні Валентинки від учнів нашого класу. Окрім цього для кожного воїна із взводу ми зробили індивідуальний пакунок з приємними сюрпризами.

    Я щиро вдячна всім родинам нашого класу за їх небайдужість, їх щирий відгук, їх теплоту до наших земляків.            

Серце стискається і градом котяться сльози від того, що наші мирні землі під обстрілами, а наша допомога адресується тим, хто кожен день під кулями. Хай береже Господь наших воїнів, хай оминають їх кулі і хай мирним буде небо для наших дітей!
В допомозі нашим військовим об'єднали зусилля родини нашого класу і 2-А. Що получилось - у нашому фотозвіті далі...


Автор: Ann Переглядів: 733 Коментарі: (0)


Категорія: Дата: 03.02.2015
Первоцвіт-2015


Щороку в місті проходить конкурс літературних творчих робіт серед учнів початкових класів "Первоцвіт". Учасники конкурсу надають власно написані твори за номінаціями  "Діти за мир, за єдину Україну", "Думки дітей про все на світі", "Мій рідний край", "Усмішки".  Цього року в зв'язку з подіями в нашій державі було створено нову номінацію -  "Лист-підтримка захиснику Вітчизни". По-дитячому щирими та  зворушливими були цьогорічні твори молодших школярів. На відміну від попередніх років, більшість маленьких літераторів мріяло не про іграшки та смартфони, а про мир в Україні та повернення рідного тата із зони АТО. 

Вже традицією стало вітати юних талантів в районному турі конкурсі на базі нашої школи. Головною ідеєю цьогорічного свята  привітання переможців стала Україна, мир в нашій державі та пошана тим, хто береже та захищає нашу Батьківщину. Раділи ми і переможцям з нашої школи. Це учень 2-Б класу Залюбовський Вадим (номінація "Усмішка", І місце) та учень нашого 3-Б класу Зайцев Владлен ( номінація "Лист-підтримка захиснику Вітчизни, ІІ місце). Відповідальними за проведення цієї урочистої події були вчителі початкової кафедри, до проведення свята були залучені хореографічні колективи 3-В, 2-А, 1-Б, учні 9-Б, 6-А та 11 класу. Дякуємо всім за високий рівень відповідальності та затишне свято, що пройшло завдяки участі наших школярів. Фотозвіт дивіться далі..


Автор: Ann Переглядів: 935 Коментарі: (0)


Категорія: Дата: 01.02.2015
Молюсь за Україну


Прошу Тебе, прошу за Україну, 

Ти бачиш всіх людей, Ти їх створив, 

Думки, таємні навіть, в Твоєму світлі, 

Помилуй, Боже, нас і збережи. 


Автор: Ann Переглядів: 973 Коментарі: (0)


Категорія: Дата: 31.01.2015
Допомога нашим землякам


Шановні батьки!

Шкільна і батьківська громада неодноразово допомагала нашим землякам, що захищають українську землю. Ми знову збираємо допомогу бійцям нашого 40 батальйону, який на цей час перебуває у найгарячішій точці АТО. Уся допомога є адресною. Цього разу вона буде передаватися швидкою допомогою, яка буде командирована до Дебальцево.

Якщо у когось є бажання допомогти, ми будемо дуже вдячні. Гроші приносити не потрібно. Дуже потрібні антивірусні препарати, протизастудні засоби( колдрекс, фармацитрон, фервекс тощо, знеболюючі (КЕТАНОВ в ампулах та таблетований, немід, пенталгін тощо), антибіотики , пігулки від кашлю, спреї від захворювань горла, краплі для носа, парацетамол, спазмалгон, но-шпа, протизапальні мазі для суглобів, вітаміни, чай, кава, бо хлопці виснажуються через холод та хворіють, батарейки -  АА, ААА, шкарпетки, картки поповнення рахунку будь-якого оператора, вологі серветки. А  щоб було відчуття теплоти від рідних домівок – цукерки, печиво.

Всі зібрані речі не просто передаються нашим бійцям, а докладаються листи та малюнки від наших дітей, побажання від вчителів, жартівливі записки для підтримки тощо.

Щиро хочу подякувати Вам за Вашу підтримку і небайдужість в минулий раз. Усі вчителі, які також брали участь в зборі посилки для наших бійців, щиро вдячні Вам! 


Автор: Ann Переглядів: 582 Коментарі: (0)


Категорія: Дата: 06.01.2015
Зі Святим Вечором та Різдвом!


Коли на землю ляже тихо нічка,
І з’явиться на небі перша зірка,
Ваш дім добру відкриє радо двері
І вся родина сяде до вечері.
Смачна кутя покличе всіх до столу,
Й чудовим настроєм наповниться усе довкола
Святвечір збере разом всю родину
Добром і радістю наповнить Україну.
Ну а зоря на небі сповістить всім людям нині,
Що народилося дитя святе в яскині.
Радійте, люди, веселіться разом всі!
А ви прийміть від нас вітання щирі ці.
Нехай тільки радість несе рік Новий,
Хай щастя й добробут несе у Ваш дім,
Нехай Україна навік процвітає,

А Господь здоров’я усім посилає.


Автор: Ann Переглядів: 585 Коментарі: (0)


Категорія: Дата: 31.12.2014
З Новим роком і Різдвом Христовим!


Дорогі мої!

Від усього серця вітаю Вас з Новим роком і Різдвом Христовим!
Ці свята – найулюбленіші, бо вони дають надію на світле і щасливе життя! Бажаю, щоб у 2015 році у кожного з нас здійснилися найзаповітніші мрії та реалізувалися найамбітніші проекти!
Вірю, що Україна і українці заслуговують на кращу долю – і в наступному році всім нам обов’язково пощастить!
Любові, родинного затишку та Божого Благословення Вам!


Автор: Ann Переглядів: 647 Коментарі: (0)


Категорія: Дата: 18.12.2014
З днем Святого Миколая!



Автор: Ann Переглядів: 553 Коментарі: (0)


Категорія: Дата: 11.12.2014
Велика допомога маленьких школярів


Цьогорічні події в Україні змінили кожного з нас і не залишили байдужими свідомих громадян. Допомога і підтримка українським військовим потрібна постійно і вимагає від нас, пересічних громадян, постійної уваги. Вчителі, батьківська громада  та учнівський колектив нашої школи вже неодноразово організовували волонтерські  акції на підтримку воїнів АТО.

Цього разу в центрі уваги стали старання молодших школярів щодо створення захисної маскувальної сітки для бійців окремого взводу розвідки 40 БТО. Із звичайної риболовної сітки наші малюки старанно плетуть захисну ковдру для військових. До цієї роботи долучилися всі класи молодшої ланки освіти. Сподіваємось, щирі старання маленьких школярів обов'язково допоможуть н ашим бійцям та збережуть їхні життя.

Дякуємо родинам наших школярів, які надали дітям тканину для створення маскувальних сіток. Для продовження цієї роботи потрібно ще багато білої тканини, тому велике прохання батькам, по можливості, ще принести тканину із старих простирадл, підодіяльників тощо.

Щиро дякуємо всім за допомогу!


Автор: Ann Переглядів: 656 Коментарі: (0)


Категорія: Дата: 07.12.2014
Свято для наших хлопчиків


Напередодні свята Збройних сил України ми вітали наших хлопчиків конкурсною програмою, теплими словами та подарунками. Цього року це свято було з відтінком тривоги та суму, адже ситуація в країні не сприяє мирним думкам, свято Збройних сил нашої Батьківщини набуває особливого значення.


Автор: Ann Переглядів: 879 Коментарі: (0)


Пошук
Вчимося вчитися
Українські Карпати
Лісостеп
Марк Твен
Мішані ліси (Полісся...
Азовське море
Чорне море
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Сьогодні на сайті
Розумники і розумниці © 2024