* Архів матеріалів - Розумники і розумниці.Сайт 4-Б кл. КСШ№118 м.Кривий Ріг
Вихід Вхід Реєстрація

Меню сайту
Хмаринка тегів
Block title
Block content
Форма входу
Освітні сайти

Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 7 8 9 10 11 ... 38 39 »
Категорія: Дата: 22.10.2014
Були у математичному колі та збирали мовні намистинки


Продовжився тиждень початкових класів днями математики і рідної мови. Діти працювали над створенням математичних газет, розфарбовували математичні розфарбовки, розгадували ребуси, логічні загадки, задачі. Збирали і мовні намистинки: вдома з батьками зробили книжки-цікавинки. Тематика була різноманітною: і книжки про тварин, і енциклопедичні міні-видання, і збірники логічних завдань, і замальовки і вірші про осінь. Особливо багато книжок були від маленьких патріотів: вірші, оповідання про Україну, розповіді про державні і народні символи України, і навіть казка про рідну Батьківщину. Приємно відмітити, що наш клас став лідером по виготовленню міні-книжок, а наші третьокласники з задоволенням розглядали і читали книжки дітей інших класів.

Дякую своїм школярам та їх родинам за відповідальне ставлення, власну творчість та велику кількість затрачених зусиль!


Автор: Ann Переглядів: 599 Коментарі: (0)


Категорія: Дата: 20.10.2014
День творчості відкрив тиждень початкових класів


Понеділок став першим і особливим днем у анонсованому тижні початкових класів. Це був День творчості. Діти заздалегідь та на уроці виготовили поробки із природнього матеріалу та осінні малюнки, які об'єднані темою "Осіннні фатазії". Неповторну красу і щедрість осені передали діти у своїх роботах, відчули красу рідної землі та справжній подих різнокольорового дива. А найголовніше, стали головними учасниками важливої події у школі. Дякуємо родинам учнів за допомогу та участь у першому дні тижня, присвяченого нашим дітям!


Автор: Ann Переглядів: 1259 Коментарі: (0)


Категорія: Дата: 19.10.2014
Тиждень початкової школи - анонс


Наступний тиждень стане особливим для молодших школярів - це буде тиждень початкових класів, який пройде під гаслом "Зростаємо розумниками". Кожен день буде мати свою тематику.

Понеділок    ДЕНЬ ТВОРЧОСТІ.  Відкриття тижня. Виставка дитячих робіт та поробок із природніх матеріалів "Осінні фантазії"

Вівторок     У МАТЕМАТИЧНОМУ КОЛІ.   Виставка газет та плакатів "Математичні головоломки для друзів" (математичні  газети для інших класів), робота в класі з математичними ребусами та логічними загадками, підготовка газет із геометричних фігур, виставка кращих учінвських  зошитів  з математики.

Середа         МОВНЕ НАМИСТО. Конкурс каліграфіків, виставка кращих учінвських  зошитів  з української мови, робота дитячої бібліотеки, виготовлення і виставка книжок-саморобок на вільну тематику. Відвідуванння театру.

Четвер        ДЕНЬ МОЄЇ КРАЇНИ.  Фотоколажі "Я подорожую Україною", презентація народних українських ігор, виставка родинних рушників, флеш-моб "Вишиваночка моя"

П'ятниця     ПІДВОДИМО ПІДСУМКИ. КОЗАЦЬКІ ОБРІЇ.   Підведення підсумків тижня, нагородження переможців, прийняття у козачата найменших школярів.


Автор: Ann Переглядів: 916 Коментарі: (0)


Категорія: Дата: 19.10.2014
Наша перлинка на конкурсі


17 жовтня 2014 року на базі КЗШ № 119 відбувся конкурс творчості "Саксаганочки перлина - обдарована дитина" для учнів 3 -х класів.


Автор: Ann Переглядів: 541 Коментарі: (0)


Категорія: Дата: 11.10.2014
Дякую за свято!


Класна родина в моєму житті - не просто слова, а реалії. І з кожним роком я маю змогу в цьому впевнитися ще більше. Особливо щасливим моментом мого життя тепер стали мої дні народження, за що - низький уклін моїм учням і їх родинам!
 


Автор: Ann Переглядів: 663 Коментарі: (0)


Категорія: Дата: 09.10.2014
Результати акції


У суботу до "Жіночої сотні м.Кривий Ріг" завітали юні патріоти з СШ№118. На гроші, передані нещодавно СШ№118, ми вже придбали бензопили та теплі пояси і замовили флісові спідні костюми та балаклави. Діти виявили бажання підписати коробки з бензопилами, привезли листи та малюнки. Тепле спілкування за чашкою чаю, вірші від Тетяни, перегляд фотографій з передової... Висловлюємо подяку педагогічному колективу, який виховує таких прекрасних та небайдужих діточок!

Жіноча сотня м.Кривий Ріг


 
 

Автор: Ann Переглядів: 559 Коментарі: (0)


Категорія: Дата: 30.09.2014
Від поваги до вчителя – до підтримки героїв


Наші воїни ціною власного життя забезпечують можливість дітям навчатися та жити під мирним небом.


Автор: lani Переглядів: 572 Коментарі: (0)


Категорія: Дата: 16.09.2014
День здоров'я


У рамках проведення тижня здоров'я наша школа дружно висипала на спортивне поле для проведення спортивних змагань. Наші юні  спортсмени щосили брали участь у спортивних естафетах. Отримали заряд бадьорості, прилив енергії, масу позитивних вражень та нагороду!


Автор: Ann Переглядів: 633 Коментарі: (0)


Категорія: Дата: 02.09.2014
Наш перший навчальний день


Свято першого вересня швидко промайнуло і сьогодні, 2 вересня був наш перший справжній навчальний день: цікавим і сповненим подій. Про них - наш фоторепортаж далі.


Автор: Ann Переглядів: 706 Коментарі: (0)


Категорія: Дата: 01.09.2014
З початком нового навчального року!


Знову ранок першого вересневого дня повниться мелодійними звуками шкільного дзвоника. 1 вересня знову зібрало нас у рідному колі. Радію зустрічі зі своїми учнями  і їх родинами! Вітаю всіх з початком нового навчального року і сподіваюсь, що він буде мирним, плідним, успішним і щасливим!

Приємно було побачити різнобарв'я українських вишиванок, віночків, жовто-синіх кульок і бантиків. Я зрозуміла: в рідній школі і в нашому класі зростають справжні маленькі українці!

Щиро дякую батькам за, як завжди, величезну кількість квітів, Ваші теплі слова і увагу, та за моїх маленьких патріотів!


Автор: Ann Переглядів: 660 Коментарі: (0)


Пошук
Вчимося вчитися
Українські Карпати
Лісостеп
Марк Твен
Мішані ліси (Полісся...
Азовське море
Чорне море
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Сьогодні на сайті
Розумники і розумниці © 2024